Aspergeplanten

Aspergeplanten100% Asparagus: aspergeplanten van topkwaliteit
Een perfecte aspergeteelt begint met de juiste aspergeplant. Teboza levert een complete range aan Asparagus-rassen; de aspergeplanten van Teboza gaan de hele wereld over. Topkwaliteit is hierbij vanzelfsprekend. Al onze planten dragen het Select Plantkeurmerk van Naktuinbouw. Dit keurmerk staat garant voor aspergeplanten die geteeld zijn in gezonde grond en ziektevrij zijn. Hiermee is een perfecte start van de teelt en een optimaal rendement gegarandeerd!

Maar Teboza is méér dan alleen leverancier van aspergeplanten. Als ketenregisseur hechten wij ook waarde aan een zo hoog mogelijk teeltrendement voor onze klanten. Dat betekent dat wij onze kennis en jarenlange ervaring inzetten ten behoeve van de teler. Wij begeleiden en adviseren onze klanten om zo een optimaal resultaat te realiseren. Samen!

Nieuw aspergeras: Fortems
Teboza is exclusief leverancier van Fortems, een aspergeras dat is ontwikkeld in samenwerking met Nunhems Zaden en dat onder licentie wordt opgekweekt samen met vier andere plantenkwekers.

Fortems leent zich perfect voor het gematigde klimaat in Noord-Europa: deze 100% mannelijke hybride is zonder twijfel de beste keuze voor de vervroegde teelt. Al in het eerste oogstjaar staat Fortems namelijk garant voor de hoogste productie en asperges van topkwaliteit: de koppen zijn perfect gesloten en het percentage asperges dat tot klasse 1 behoort, is ongekend hoog. Ook is sprake van optimale uniformiteit. Niet voor niets is Fortems ‘The new standard’ in asperges!

Wil u meer weten over Fortems, bezoek dan onze website: www.fortems.com.

Overige aspergerassen

Teboza biedt een compleet pakket aan aspergerassen voor de nationale en internationale aspergeteelt. Naast Fortems leveren wij de rassen Tallems, Gijnlim, Backlim, Grolim, Vitalim, Herkolim, Portlim, Sunlim, Xenolim, Cumulus, Prius, Vegalim, Frühlim, Terralim, Guelph Millenium, Atticus, Magnus en Erasmus.
Voor een overzicht van alle rassen en de plantdichtheid, klik hier.