voor huismerk en maatwerk


Specialist in het verpakken en bewerken van verse asperges

Teboza heeft zich gespecialiseerd in het verpakken en bewerken van verse witte en groene asperges. Zowel grote als kleine orders behoren tot de mogelijkheden. Ons productieproces gaat uit van de wensen van de klant en is gericht op een efficiënte, voedselveilige en snelle verwerking van de asperges. Asperges die 's morgens zijn geoogst, staan 's middags klantspecifiek verpakt klaar voor verzending naar afnemers in Europa.

Ons team is flexibel en staat zeven dagen per week voor u klaar. Onze moderne geautomatiseerde verpakkingslijnen maken Teboza slagvaardig. We kunnen daardoor versheid garanderen en we kunnen altijd inspelen op seizoensinvloeden. 

Het verpakkings- en bewerkingsproces van Teboza voldoet aan alle verplichtingen en eisen op het gebied van hygiëne en voedselveiligheid. Het Teboza kwaliteitssysteem is toonaangevend in de aspergesector.

Geschilde asperges

De asperge is een super lekkere en makkelijk te bereiden groente die consumenten in steeds meer gerechten toepassen. Teboza maakt het uw klanten nog makkelijker door de asperges geschild aan te leveren. Professionele schilmachines zorgen ervoor dat de asperges perfect geschild zijn en zo de pan in kunnen. Lekker makkelijk!

Voor meer informatie over onze geschilde asperges, klik hier
Roerbak-/Wok- en Soep-asperges

Teboza vers gesneden asperges zijn makkelijk, snel en vooral lekker. De smaak en versheid zijn optimaal bewaard gebleven doordat ze snel en vakkundig zijn gesneden en verpakt. Verwarm de ingrediënten al roerend in een pan voor of gebruik ze voor het bereiden van een heerlijke aspergesoep!

Voor kookinspiratie klik hier.

Barbecue asperges

Maak een plaatsje op de grill vrij voor dit heerlijke gezonde pakket. Met behulp van een van deze kant- en klare pakketten kan op een hele eenvoudige en verantwoorde wijze gebarbecued worden.