kijk ook eens op...


Teboza Works

Teboza Works is de recruitment site voor seizoensarbeiders. Hier is nadere informatie te vinden over de type werkzaamheden en nadere informatie over beloning, huisvesting, etc. Tevens bevat deze site een inschrijfformulier voor geïnteresseerden.

https://www.tebozaworks.com/nl 

Echte Limburgse asperges

Teboza en ZON fruit & vegetables bundelen de krachten om samen de Limburgse asperges te promoten. Samen vormen zij een groot gedeelte van de productie en afzet van de asperges in Limburg. Het gezamenlijk ontwikkelde merk Limburger Asperges staat garant voor de allerbeste asperges.

https://www.limburgseasperges.nl/ 

Museum de Locht

Museum De Locht is een museum gevestigd in Melderslo in het noorden van Limburg. Het museum geeft een beeld van het plattelandsleven in de regio van 1850-1950. Daarnaast wordt er in afzonderlijke paviljoens aandacht besteed aan de ontwikkeling van de teelt van asperges, champignons en glastuinbouw.

https://www.delocht.nl/ 

Aspergegilde Peel en Maas

Teboza is aangesloten bij en actief in het AspergeGilde Peel en Maas, een samenwerkingsverband van telers uit de grootste aspergegemeente van Nederland. Samen zetten zij zich in om de asperges uit Peel en Maas verder op de kaart te zetten.

http://www.aspergegildepeelenmaas.nl/